onsdag den 19. februar 2014

Baby, barsel og bloggingNår man er på barsel med en lille baby har man travlt. Hvis man ikke sørger for at give sin baby mad (i mit tilfælde amning), så skifter man bleer og hygger og pusler om den lille, indtil det er tid til endnu en (kort) lur. Når babyen sover er det så tid til, at moderen kan gå i bad, spise, rydde op, sove ol.

Når det er sagt, er det nu også meget sjovt og hyggeligt at følge sådan en lille basse  og det efterlader også meget tid til at tænke og ikke mindst bekymringer, men den lader vi ligge for nu...


Mine tanker har kredset meget omkring min blog. Hvor meget skal den lille padawan eksponeres på bloggen, hvor meget skal man dele ud af sine tanker om morskabet uden af udlevere sig selv for meget og hvor meget tid skal man sætte af til bloggen, når der også er andre ting der skal klares - enten med en baby på armen eller i det korte tidsrum man har for sig selv, når hun sover.

For det første er min kæreste imod at den lille padawan bliver vist alt for meget frem på de sociale medier, dvs. Facebook og Instagram samt på en blog. I starten var jeg meget uenig i denne holdning. Men efter at have tænkt lidt mere over det, så må jeg give min kæreste ret. Jeg er (eller er blevet!) af den holdning, at børn selv skal have lov til at vælge hvilke billeder, der ligger på nettet af dem. Os som forældre synes jo, at alle billeder af den lille guldklump er SÅ søde, men det kan godt være at vores børn er af en anden holdning, når de bliver ældre. Der er for eksempel et billede af mig i mine forældres fotoalbum, hvor jeg måske er 6-7 år gammel og står i nederdel og bar overkrop. Jeg husker tydeligt, at det var varmt og de andre drenge og mænd havde bar overkrop, så det ville jeg også. Egentligt er det da et lidt pinligt billede og jeg er bare så glad for, at det kun findes i det fotoalbum og ikke i cyperspace, men jeg er sikker på, at mine forældre ikke ser det pinlige i det billede.

Men når det er sagt så vil der helt sikkert snige sit et par billeder ind af den lille padawan i ny og næ.

Et af de mere teksttunge indlæg, som der vil komme flere af. Denne barsel, eller måske er det de vågne nattetimer producerer flere tanker som jeg må omsætte til indlæg.

Håber I fortsat vil læse med.

6 kommentarer:

 1. Elsker at I kalder hende den lille padawan :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe lidt Star wars nørdet er vi vel!

   Slet
 2. Jeg bliver hvertfald - og vil se frem til de glimt, der får lov at nå skærmen af den lille skønne (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt at følge at følge med i din blog og så er du god til at skrive! Glæder mig til endnu flere indlæg :-) Og glæder mig til at se den lille guldklump i virkeligheden på et tidspunkt :-)

  SvarSlet

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails