tirsdag den 20. august 2013

[Hej igen :-)]

Efter et par års pause, har jeg bestemt at genoptage blogger-livet.

Det er en overvejelse, som jeg har haft et stykke tid, men det har taget lidt tid at finde det rette fokus på bloggen. I virkeligheden bliver det nok ikke så anderledes end den gamle "Enjoy Being Duen" blog... og dog! Den nye stil vil have mere fokus på mine interesser nu og her. Et fokusområde vil være København (er en sucker for cafelivet og hyggelige kroge specielt på Nørrebro). Men også på kreative ting, fine ting og sager til boligen og sikkert også kager og lidt mad, som jeg holder meget af at lave. Og måske ændre fokus sig i takt med at bloggen kommer op og kører igen.

Jeg håber mine gamle læsere og måske også nye vil følge mig (igen). Jeg er i hvert fald fuld af energi til at producere indlæg :-)

Jeg har valgt at slette mine gamle indlæg på bloggen, da jeg ikke var helt tilfreds med stilen og billedekvaliteten, dog har jeg beholdt et par krea indlæg som vil blive genbrugt her snarest.

2 kommentarer:

  1. Fantastisk med en ny start og et lille pusterum. Jeg glæder mig til at følge med, og se hvad forandringer det vil bringe.

    SvarSlet
  2. Jeg vil i hvert fald gerne følge med på din nye blog :)

    SvarSlet

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails