søndag den 27. oktober 2013

Søndag med Æble-hindbær-crumble kage

Endnu en weekend går på hæld og her på Nørrebro har den mest stået på praktiske ting. Praktiske ting har været oprydning og ophængning af diverse hylde, så der er klar til babys ting og sager.

Men idag har der dog været tid til lidt hygge i form af kage-spisning.

Kravet til kagen var, at den skulle kunne laves af de ingredienser vi havde hjemme, være nem og selvfølgelig smage godt!!




Det blev en Æble-hindbær-crumble kage, hvor jeg brugte følgende til et ildfast fad (3-4 personer)

3 æbler
1 dl frostne hindbær (eller andre bær)
1 spsk sukker

50 g blødt smør
50 g hvedemel
50 g havregryn
50 g sukker
1 tsk vaniliesukker
1 tsk kanel
1 nip salt


Skær æbler i passende stykker og kom æbler og frostne bær i et smurt ildfast fad.
Bland smør, mel, gryn, sukker, vaniliesukker, kanel og salt sammen og kom det oven på frugten.

Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 min.

Og vola der er kage, som kan serveres lun med creme fraish.

2 kommentarer:

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails