søndag den 5. januar 2014

Nytårsforret: rejesalat med mango, ingefær og chili

Nytårsaften tilbragte vi sammen med nogle venner og venners venner.

Menuen bestod af


Nedenfor billederne vil jeg skrive opskriften på rejesalaten - en opdatering af en dejlig 80'er klassikker.  En utrolig nem og hurtig opskrift.






Forretten blev lavet på slump, så mængderne må tilpasses.

Rejer, mango i små tern og snittet forårsløg blandes sammen. Dressingen laves af sesamolie, limesaft, fint revet ingefær, fint snittet frisk chili, salt og peber. Dressingen hældes over reje-blandingen og det anrettes oven på ruccula salat og avodokado skåret i fine skiver.

Vola, en forret som smager virkelig godt og som ingen tid tager at lave.

2 kommentarer:

  1. Mums det ser lækkert ud! Det må prøves :)

    SvarSlet
  2. Det må du, Trine. Det er virkelig nemt!

    SvarSlet

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails