torsdag den 27. februar 2014

Lidt om det der morskab

Rundt omkring i blogland bliver der delt ud af fødselsberetninger og den første tid med baby. 

Jeg tror, at jeg holder lidt igen med begge dele - i hvert fald lige nu. Det var ikke fordi min fødsel ikke gik godt, for det gjorde den selvom det vist var det, som man betegner som let kompliceret uden at være inde i jordemoder-terminologien. Det var pisse hård, men fuck en fed følelse at have født sit barn. Nogle gange har jeg helt lyst til at gå ud på gaden og råbe "jeg har født mit barn". Det vil nok kun resultere i at folk tænker "OMG en freak".

De første uger var hårde og de evige bekymringer om, man nu gjorde det godt nok overskyggede til tider glæden, men nu er den lille padawan 6 1/2 uger og det bliver kun bedre, hyggeligere, skønnere og mere dejligt. Der bliver mere tid og overskud til besøg og at komme på besøg, ture med barnevognen som er længere væk end en radius på 1 km fra hjemmet og også lidt shopping - altså ikke kun netshopping!

Apropos shopping så fik jeg ret hurtigt shoppet milestone kortene under en af de første nat-amninger. Jeg synes, at disse kort er så fine og jeg glæder mig til at se den lille padawans udvikling på billederne.

Kortene kan både købes på engelsk og dansk og fået på diverse netbutikker til ca. 200 bobs.
2 kommentarer:

  1. Hvor har du fundet dem på dansk? Jeg vidste slet ikke de fandtes - og kan ikke lide at de er engelsk. Så er meget interesseret i at få dem på dansk :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan ikke lige huske hvor jeg købte dem, men prøv at tjekke smartkids.dk eller lirumlarum.dk ud. Hvis du ikke finder dem der, så skriv lige til mig igen, så tjekker jeg i mine mails hvor jeg købte dem.

      Slet

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails