torsdag den 26. september 2013

Cheesecake Muffins med hindbær

På mit arbejde har jeg arrangeret en kagekonkurrencen. Den foregik idag. Dem der havde lyst kunne bage og dem der havde lyst kunne komme og spise kage :-)

Den flotteste kage og den kage med den bedste smag vandt.

Jeg havde bagt cheesecake Muffins. Opskriften er fra Hummingbird Bakery med modifikationer og jeg har nu også set den hos Miss Muffin :-)


Opskriften er som følgende: 

Ca 20 stk (i de smalle IKEA forme)

240 g mel
280 g sukker
3 tsk bagepulver
90 g blødt smør
3 dl kærnemælk
3 tsk vaniliesukker
2 æg
Ca 20 hindbær

Frosting:
250 g flormelis
60 g blødt smør
200 g philidelphia flødeost

5 digistive kiks til pynt

Kom mel, sukker, smør og bagepulver i en skål og pisk det sammen. 
Pisk kærnemælk og vaniliesukker i. 
Tilsæt æg og pisk et par minutter. 
Fordel dejen i muffinsformene og stik et hindbær ned i hver form. 

Bag dem ved 200 grader i ca. 15-20 minutter. 

Pisk smør og flormelis sammen og pisk derefter flødeosten i og pisk i ca 5 min på mellem hastighed. 
Kom frostningen på de afkølede kager og pynt med knuste digistive og evt. et hindbær. 

Desværre vandt min kage ikke, men syntes nu at den smagte rigtig godt :-)

4 kommentarer:

  1. Genialt med en kagekonkurrence! Det er jo ren arbejdsnydelse!

    Og åh, hvor ser dine kager lækre ud. Jeg elsker opskrifterne fra Hummingbird Bakery.

    SvarSlet
  2. Ja, men var også så mæt at jeg næsten ikke kunne arbejde bagefter ;-)

    SvarSlet
  3. Super fed ide... Ærgerligt, at dine kager ikke vandt, men hvis det er nogen trøst, ser de super lækre ud :D Mums mums mums!!

    Vibeke// Idyllbykjaer.blogspot.dk

    SvarSlet
  4. @Vibeke. Tak. Det kan virkelig anbefales at bage dem!

    SvarSlet

Jeg synes det er super dejligt hvis du får lyst til at kommentere indlægget. Jeg vil svare hurtigst muligt tilbage :-)

Related Posts with Thumbnails